воскресенье, 23 сентября 2018 г.

В Банилові-Підгірному пройшов захід “Дівчинка-весна”

Вже поле й гай прокинулись від сну
Лелека бродить по зеленім лузі.
Ми зустрічаємо красунечку весну
А з нею й свят багато. Любі друзі!
Такими словами розпочалось народознавче свято-конкурс “Дівчинка-весна” в 3-А класі Банилово-Підгірнівської гімназії, яке підготували і провели бібліотекар сільської бібліотеки №3 Нагорська Оксана Володимирівна і вчитель початкових класів Абрамчук Алла Сільвестрівна.
На початку заходу Оксана Володимирівна розповіла всім присутнім про свята, які ми святкуємо весною, про народні звичаї під час святкування цих свят, а також провела огляд літератури, з якої діти можуть дізнатись багато цікавого про ці свята.
Далі свято продовжила ведуча Алла Сільвестрівна, яка розповіла про умови конкурсу, представила почесне журі у складі Черней Лівії Дмитрівни та Внучук Світлани Петрівни, яке буде стежити і оцінювати уміння та знання учасниць, а також побажала всім гарного настрою і перемоги.
Захід пройшов у формі конкурсної програми “Міс Дівчинка-весна”. Дівчатка змагалися між собою у різноманітних конкурсах, читали вірші, співали веснянки. Гостем свята була учениця 2-А класу Косенкова Олександра, яка настільки сподобалась журі, що вони вручили їй звання “Міс елегантність”.
Наприкінці свята всі учасниці були нагороджені медалями за номінаціями “Міс елегантність”, “Міс мудрість”, “Міс розумниця”, “Міс господарочка” та інші.
Під час конкурсу дівчата показали своє знання народних страв, знання казок та казкових героїв, знання української мови та народних звичаїв. Переможницею стала Петращук Світлана, яка і отримала звання “Міс дівчинка – весна”.
Цікаво, тепло, весело і піднесено пройшов захід. По завершенню для учнів організували солодкий стіл , що доповнило атмосферу свята та подарувало радісні емоції .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

У Банилові-Підгірному дітям розповідали про День Незалежності 25.08.2018  |  Admin Нині свято нашого народу, Свято України її роду!...